Kære vinelsker.

Vinklubben er nu en realitet, og det glæder os at kunne tilbyde jer muligheden for at blive medlem.

I starten af hver måned vil du modtage din(e) flaske(r) månedens vin, som vinklubbens smagspanel har nøje udvalgt.(Smagspanelet består af medlemmer af vinklubben, der er med på skift). Betalingen trækkes over din løn, og alt efter om du har valgt at ”abonnere” på en, to eller måske endda tre flasker vin, betaler du hhv. 75,-, 150,- eller 225,- kr. pr. måned.

Du vil få en mail, når vinen er klar til afhentning i Aalborg. Her krydser du selv af på en liste, at du har afhentet din vin.

Vi håber, du vil være en del af vinklubbenvin

Det vigtigste element i klubben er fællesskab og vininteresse på alle niveauer. Du behøver med andre ord ikke at være vinentusiast til fingerspidserne for at være med. Måske kan du bare rigtig godt lide at nyde et glas god vin, og måske har du lyst til at deltage i en vinsmagning engang i mellem for at prøve forskellige vine og få mulighed for at blive klogere på vin. Uanset om du mest er til hvid-, rød-, mousserende eller rosévin, er du velkommen i vinklubben. Vi lægger vægt på at prøve mange forskellige vine.

Medlemskab

Vinklubben er for alle, og et medlemskab koster 75,- kr. om måneden pr. flaske vin, du ønsker at “abonnere” på. Betalingen trækkes over din løn.

Du kan vælge 4 forskellige medlemskaber.

1 flaske vin pr. måned kr. 75,-

2 flasker vin pr. måned kr. 150,-

3 flasker vin pr. måned kr. 225,-

4 flasker vin pr. måned kr. 300,-

Tilmelding skal ske her:

    Vin-/Gin-/Rom-/Øl smagning for Medlemmer

    Sideløbende med vinklubben vil G4S Nord vinklub arrangere vin-/Gin-/Rom-/Øl smagninger for alle foreningens medlemmer flere gange årligt. Det vil blive på hverdagsaftener kl. 19 med en Lille egenbetaling afhængigt af arrangementet.